Recent Comments

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

Podjetje

Spoznajte podjetje Hoja d.d.
Hoja-Company-23

V Hoja d.d. smo specialisti za proizvodnjo in gradnjo konstrukcij in objektov iz lepljenega lesa vseh dimenzij in oblik. Nudimo vam hitre in cenovno ugodne rešitve, fleksibilnost in tehnično dovršenost, ki je podkrepljena z več desetletnimi izkušnjami, vsemi certifikati in odličnimi referencami. Zagotovimo sveže arhitekturne ideje, natančno načrtovanje, kakovostne materiale, hitro izvedbo celotnega posla od ideje do objekta in končni izdelek, na katerega boste zelo ponosni.

Podatki podjetja

Kratko ime: Hoja d.d.
Dolgo ime: HOJA, lepljene konstrukcije in žaga, d.d.
Naslov: Žagarska ulica 5, 1291 Škofljica, Slovenija, Evropa
Davčna številka: SI64208893
Matična številka: 5459770000
Telefon: +386 (1) 360 12 0
Email: info@hoja.si

Zgodovina podjetja

HOJA, d.d. ima več desetletno zgodovino. Sprva je izdelovala zgolj klasične tesarske konstrukcije, razvoj sintetičnih lepil pa je vzpodbudil razvoj proizvodnje lesenih lameliranih lepljenih konstrukcij. S pričetkom tovrstne proizvodnje se je začelo leta 1970. Tehnologija se je stalno izboljševala in ustvarjeni so bili pogoji za izdelavo konstrukcij po DIN standardih. Leta 1993 je bila prejeta licenca A – potrdilo o usposobljenosti za izdelavo konstrukcij brez omejitev. Znanje in sodobna tehnologija sta omogočili izvedbo številnih različnih objektov tako doma kot v Evropi in Aziji.
Zaradi jasne vizije poslovodstva o obsežnejši uporabi lepljencev pri gradnji novih objektov v prihodnosti, so bili leta 2004/2005 zgrajeni novi poslovno-proizvodni prostori z modernimi sušilnicami na sedežu podjetja na Škofljici pri Ljubljani.  Sodobno oblikovanje, bivanjska kultura in okoljevarstvena osveščenost so vodilo razvoja široke palete lameliranih produktov, ki jih ponuja Hoja, d.d..